Elérhető címek

Grand Prix Winner CACIB Show

 

Fiatal Grand Prix Győztes

A Fiatal Grand Prix Győztes cím a legjobb fiatal kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

 

Grand Prix Győztes

A Grand Prix Győztes cím annak a kannak és szukának kerülhet odaítélésre, amelyek CACIB várományt értek el. Az FCI által ideiglenesen elismert fajták esetén (CACIB váromány nélkül) a Grand Prix Győztes a növendék, nyílt, munka és champion osztálygyőztesek közül kerül kiválasztásra (Kitűnő 1. CAC cím esetén) mindkét nemben.

 

Veterán Grand Prix Győztes

A Veterán Grand Prix Győztes cím a legjobb veterán kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

 

 

Európa Kutyakiállítás 10 fajta részére 2023

 

Fiatal Európagyőztes 2023

A Fiatal Európagyőztes cím a legjobb fiatal kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

 

Európagyőztes 2023

Az Európagyőztes cím annak a kannak és szukának kerülhet odaítélésre, amelyek CACIB várományt értek el. Az FCI által ideiglenesen elismert fajták esetén (CACIB váromány nélkül) az Európagyőztes a növendék, nyílt, munka és champion osztálygyőztesek közül kerül kiválasztásra (Kitűnő 1. CAC cím esetén) mindkét nemben.

 

Veterán Európagyőztes 2023

A Veterán Európagyőztes cím a legjobb veterán kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

 

FCI által el nem ismert fajták II. Európa bajnoksága 2023

 

Fiatal Európa kupa győztes 2023

A Fiatal Európa kupa győztes cím a legjobb fiatal kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

 

Európa kupa győztes 2023

Az Európa kupa győztes cím annak a kannak és szukának kerülhet odaítélésre, amelyek a felnőtt osztálygyőztesek összevetéséből ( növendék, nyílt, champion CAC osztálygyőztesek) győztesen kerültek ki.

 

Veterán Európa kupa győztes 2023

A Veterán Európa kupa győztes cím a legjobb veterán kannak és szukának kerülhet odaítélésre, feltéve, hogy Kitűnő 1. minősítést kaptak. A cím kiadása (méret, szőrváltozat, szín stb. tekintetében) megegyezik a CACIB cím kiadásánál alkalmazottal.

Kapcsolat

10eds2023.hu


T:
E:

10eds2023.hu

10eds2023.hu